diumenge, 7 d’octubre del 2012

Descobreix, juga i aprén amb el Land Art!

A la classe passada de Plàstica, vam estar treballant un tipus d'art contemporàni, on el seu principal objectiu és crear un art en la naturalesa, ja sigui utilitzant materials naturals com pedres, fulles, flors o petites branques. Aquest moviment artístic s'anomena Land Art.

La següent fotografía, és un treball que vaig realitzar amb 4 companyes. Vam haver de construir una petita obra que alterés (de forma artística) el paisatge natural, per tal de captar l'atenció de l'espectador.


Encara que no es pot observar amb gaire claredat el que podria ser, vam voler reflectir les diferentes etapes de la vida, començant pel naixement i acabant per la mort. Vam utilitzar tot tipus de materials: fulles, floretes de varis colors, branquillons, pela de taronja, fruits.. I sobretat vam voler que tots els materials que vam recollir, tinguessin colors molt vius, per tal de captar l'atenció de l'espectador amb més facilitat.


Crec que és una forma divertida d'aprendre i també de poder treballar amb els més petits l'importància de la natura i dels diferentes materials que hi podem trobar en aquesta!

 
Petita reflexió
"Nos olvidamos de inculcarles el amor por la naturaleza, de que el juego al aire libre es muy importante para su desarrollo, y que les ayuda a mejorar el pensamiento crítico, la capacidad para resolver problemas o la creatividad, además de fomentar la actividad y con ello mejorar su forma física."

                           
[http://blog.casapia.com/?p=3687]

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada