diumenge, 25 de novembre del 2012

Setmana d'activitats extraordinàries

Benvinguts de nou, 


La setmana passada va ser una setmana "especial i diferent" de les demès. La universitat va organitzar una setmana cultural amb activitats acadèmiques pels alumnes de primer curs.
I es va dur a terme de la manera següent:

  • 1er dia: 
Vam realitzar una cursa orientativa des de Vallvidrera fins a Sant Cugat. Va ser una gran experiència ja que vam poder crear lligams amb persones de primer que encara no coneixíem. També, va ser realitzador arribar al punt final després de caminar hores i hores.
Aquesta petita excursió, hem va fer conèixer els meus límits i fins on podia arribar, fins i tot, els companyerisme que podia arribar a existir entre tots.
















  •  2n dia:
Vam fer una visita al MNAC, a una exposició sobre relleu i escultures. En aquest, ens van ensenyar com duen a terme una visita per nens de 5 anyets de forma que sigui dinàmica i divertida però a la vegada aprenguin una sèrie de conceptes bàsics.
La guia ens va manar fer una sèrie d'activitats per tal de treballar cadascun dels materials que utilitzen els artistes a l'hora de realitzar una escultura. Vam utilitzar plastilina com a fang i ens va ensenyar les diferents textures que podia arribar a tenir una pedra, segons estigues polida o no.
Més tard, en un petit taller del museu, vam realitzar petites activitats dinàmiques que feien comprendre a la perfecció tot el que havíem après al llarg de la visita. 


















  • 3r dia:
El 3r dia vam visitar de forma individual una escola bressol o llar d'infants.
Aquell dia consistia en viure d'una manera més pròxima l'entorn professional i veure com s'hi desenvolupava i les activitats que feien durant el dia.
Va ser una experiència realment gratificant!

Llar d'Infants Núria - Terrassa  



  • 4rt dia:
A les 12h, Jaume Cela va realitzar una interessant conferència anomenada "El mestre del futur" i per la tarda, el grup "Com sona?" ens sorprenia amb un petit espectacle/concert per nens de 0-3 anys. Va ser realment maco veure com un petit grup podia arribar a transmetre tant sentiment i informació a la vegada. "A cau d'orella" és una petita audició adreçat per nens i nenes de 0-3 anys, i tal i com van dir, encara que és una edat molt prematura per poder estar atents tanta estona, fan que la veu no sigui el principal mitjà de comunicació, sinó que són els instruments i la música que fan que sigui realment màgic i enriquidor.

http://www.comsona.cat            


En definitiva, va ser una setmana molt enriquidora i especial, plena de noves experiències i oportunitats!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada